Det er temaerne, når Professionshøjskolen Absalon afholder afslutningskonference i Smag for Livet-regi.
Flere undervisere, køkkenprofessionelle og beslutningstagere efterspørger viden, inspiration og undervisningsmateriale om smag til at udvikle måltider. Konferencen præsenterer resultater og perspektiver fra de sidste fire års arbejde i Smag for Livet.
På konferencen vil du:
- blive klogere på, hvilken indflydelse smag har på læring, og hvordan smag kan bruges til at fremme læring og madmod hos børn og unge
- blive inspireret til, hvordan du kan arbejde med smag i undervisningen, i det professionelle køkken og i skolemadsordninger
- smage og opleve nogle af de tiltag, Smag for Livet har gennemført
- få gratis bøger fra skriftserien SMAG udarbejdet i Smag for Livet.
Program:
9.30 - Indregistrering og morgenmad
10.00 - Velkomst og præsentation af Smag for Livet v. Anette Kamuk
10.15 - Baggrund for Smag for Livet - hvorfor fokus på smag? v. Ole G. Mouritsen
10.45 - Smag i praksis på Absalon v. Anette Kamuk
11.05 - Pause
11.30 - Smagsdidaktik v. Karen Wistoft
11.50 - Smag på skolemad v. Charlotte Mithril og Birthe Kofoed Mortensen
12.10 - Frokost
13.00 - Kræsne eller madmodige børn v. Annemarie Olsen
13.20 - Fag med Smag læringsapp v. Cathrine Terkelsen og Thomas Brahe
13.40 - Showcases, netværk, kaffe og sødt
- Showcase 1: Find genvejen til materialer og eksperimenter på www.smagforlivet.dk
- Showcase 2: Kom på rundtur i app’en Fag med Smag og opdag, hvordan du kan den bruges den i din undervisning
- Showcase 3: Oplev hvordan video kan bruges til formidling om smag i praksis
- Showcase 4: Hør hvordan studerende i deres uddannelse har eksperimenteret med smag med udviklingshæmmede
- Showcase 5: Oplev Gyotaku: Fisketryk som læringselement i madkundskab
15.00 - Farvel og tak for i dag
Det er gratis at deltage (alle deltagere får gratis bøger fra skriftserien SMAG udarbejdet i Smag for Livet, frokost, kaffe m.m.). Der opkræves dog et administrativt ’no show’-gebyr på 200 kr.
Tilmelding på phabsalon.dk senest d. 13. april 2018.