Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

Søger...

2021

maj

19. maj kl. 14.30-15.30
Smag for Livet byder på fem gratis webinarer fulde af viden og inspiration til at undervise om og med smag - både i klasseværelset, køkkenet, uderummet og online. Webinarerne er for lærere og studerende og foregår live kl. 14.30-15.30 fem onsdage i april og maj. Du kan komme til dem alle eller vælge lige dem, du vil. Find hele rækken her. WEBINAR #3/4: SKAB MOTIVERENDE UNDERVISNING GENNEM SMAG OG SANSER Tid Onsdag d. 19. maj kl. 14.30-15.30 Sted
26. maj kl. 14.30-15.30
Smag for Livet byder på fem gratis webinarer fulde af viden og inspiration til at undervise om og med smag - både i klasseværelset, køkkenet, uderummet og online. Webinarerne er for lærere og studerende og foregår live kl. 14.30-15.30 fem onsdage i april og maj. Du kan komme til dem alle eller vælge lige dem, du vil. Find hele rækken her. WEBINAR #5: FÅ STYR PÅ MADENS FYSIK OG KEMI Tid Onsdag d. 26. maj kl. 14.30-15.30 Sted Zoom - link følger ved tilmelding.

juni

15. juni kl. 10.00 - 16.00
Smag for Livet har siden 2014 og med støtte fra Nordea-fonden forsket i og formidlet om smagen som en ressource for gode liv. På tværs af håndværk og videnskab, og på tværs af forskelligartede fagligheder og uddannelser, har centret samlet en unik tværfaglig forskningsviden, udviklet smagsdidaktik og konkrete undervisningsmaterialer og inspirereret til at fokusere på smag på festivaler og hjemme i køkkenet. Alt dette kan ses på www.smagforlivet.dk. 

august

16. august
Den 11.-12. maj 2020 skulle Smag for Livet i samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals have afholdt det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet". SYMPOSIET ER UDSKUDT, og der er planlagt et nyt symposium d. 16.-17. august 2021. Hvis man allerede var tilmeldt 2020-symposiet, er man sikret en plads på det kommende symposium, hvis man vil. Det er også muligt at få sin billet refunderet, se nærmere på creativetastebuds.dk.

september

24. september
Smag for Livets forskere, faglærere og formidlere debatterer og udforsker ved dette års Madens Folkemøde, hvordan vi kan bruge smag til at udvikle bæredygtig mad(kultur). Her på siden vil vi løbende opdatere programmet. Følg også med hos Madens Folkemøde.
Bemærk nye datoer: 27. - 28. september
How we picture, interpret, and communicate about food and taste based on our sensory perception. A two-day interdisciplinary symposium at the Royal Danish Academy of Sciences and Letters, Copenhagen, Denmark.
Bemærk ny dato: 29. september
Symposium i krydsfeltet mellem videnskab, smag og gastronomi. Smag for Livet er vært for symposiet, der vil præsentere en række internationale oplægsholdere og spændende workshops/demonstrationer. Mere information følger, når programmet er klar.

oktober

28. - 30. oktober
Konferencen arrangeres af Food Studies Research Network og årets vært er Aarhus Universitet, ved Karen Wistoft og Lars Qvortrup. Se en kort præsentationsvideo om konferencen her og information om tilmelding, bidrag og program her. Årets temaer er: