Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

Søger...

2021

august

16. august
Er det helt slut med sprød bacon og saftigt kød, hvis vi skal spise godt uden at efterlade en gigantisk CO2-regning til næste generation? Er du en klimasynder, hvis du tillader dig lidt tropisk nydelse fra ananas og papaya, avocado og cashewnødder?

september

24. september
Smag for Livets forskere, faglærere og formidlere debatterer og udforsker ved dette års Madens Folkemøde, hvordan vi kan bruge smag til at udvikle bæredygtig mad(kultur). Her på siden vil vi løbende opdatere programmet. Følg også med hos Madens Folkemøde.
Bemærk nye datoer: 27. - 28. september
How we picture, interpret, and communicate about food and taste based on our sensory perception. A two-day interdisciplinary symposium at the Royal Danish Academy of Sciences and Letters, Copenhagen, Denmark.
Bemærk ny dato: 29. september
Symposium i krydsfeltet mellem videnskab, smag og gastronomi. Smag for Livet er vært for symposiet, der vil præsentere en række internationale oplægsholdere og spændende workshops/demonstrationer. Mere information følger, når programmet er klar.
29. september
Smag for Livet støtter Smagens Dag, som finder sted hvert år på den sidste onsdag i september. I 2021 hedder temaet Smid ikke smagen ud. Her vil Smagens Dag sammen med Smag for Livet tilbyde undervisningsmateriale til madkundskabsfaget, både det obligatoriske og valgfaget med prøve - og invitere udvalgte klasser på køkkenfaglig undervisning på Techcollege i Aalborg, College360 i Silkeborg, Kold College i Odense og Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

oktober

28. - 30. oktober
Konferencen arrangeres af Food Studies Research Network og årets vært er Aarhus Universitet, ved Karen Wistoft og Lars Qvortrup. Se en kort præsentationsvideo om konferencen her og information om tilmelding, bidrag og program her. Årets temaer er: