Info
Webinarerne foregår live online på zoom. Link modtages ved tilmelding.
Smag for Livet byder på fem gratis webinarer fulde af viden og inspiration til at undervise om og med smag - både i klasseværelset, køkkenet, uderummet og online.
Webinarerne er for lærere og studerende og foregår live kl. 14.30-15.30 fem onsdage i april og maj. Du kan komme til dem alle eller vælge lige dem, du vil. Find hele rækken her.
WEBINAR #5: FÅ STYR PÅ MADENS FYSIK OG KEMI
Tid
Onsdag d. 26. maj kl. 14.30-15.30
Sted
Zoom - link følger ved tilmelding.
Indhold
-
Inspiration til undervisning i madens molekyler, fysik og kemi og gastrofysiske processer
-
Eksempler på undervisningsforløb, der udfolder madens køkkentekniske, gastrofysiske og fysisk/kemiske egenskaber
Værter
-
Morten Christensen, ph.d., gastrofysiker og lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
-
Anne Torpegaard Festersen, lærer med linjefag i bl.a. idræt og matematik, cand.pæd. i generel pædagogik og adjunkt ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
-
Mikael Schneider, ph.d., forskningsformidler og chefkonsulent ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Begge er tilknyttet forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet og står sammen med centrets øvrige fagpersoner og læringskonsulenter bag det gratis, digitale læringsunivers Fag med Smag.
Tilmelding
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Udfyld denne formular - så modtager du et zoom-link.