Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Professor Ole G. Mouritsen (t.v.) er ekspert i bæredygtig velsmag - her på Creative Tastebuds i selskab med kok og leder af DTU Skylab, Roberto Flore. Foto: Julia Sick
    Professor Ole G. Mouritsen (t.v.) er ekspert i bæredygtig velsmag - her på Creative Tastebuds i selskab med kok og leder af DTU Skylab, Roberto Flore. Foto: Julia Sick

Du er her

Til middag med planeten - en aften med mad, viden og samtale

Søger...

Info

08. november 2021

OBS: Arrangementet foregår i Bryggeriet på Maltfabrikken.

Prisen er 100,- kr., og de 30 pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding skal ske via email til Jakob [at] smagmad.dk

Begivenhed Hvordan kan vores smagsløg bidrage til den grønne omstilling og hensynet til klimaet - uden at vi skal gå på kompromis med nydelsen ved velsmagende mad?

Det kan du reflektere over lørdag 8/11 sammen med gastrofysiker Ole G. Mouritsen og antropolog Susanne Højlund. De to er hhv. keynote-speaker og initiativtager til Creative Tastebuds-symposierne i 2021 og 2017, og det er viden og udvekslinger herfra, som behandles i aftenens foredrag og samtaler.

Jakob Vinkler fra Institute of Meals står for middagen. Arrangementet koster 100 kr., og der er tilmelding via email til Jakob [at] smagmad.dk.

Adresse: 
Maltfabrikken
Maltvej 4-12
8400 Ebeltoft
Danmark