Info
08. november 2021
OBS: Arrangementet foregår i Bryggeriet på Maltfabrikken.
Prisen er 100,- kr., og de 30 pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Tilmelding skal ske via email til Jakob [at] smagmad.dk
Begivenhed Hvordan kan vores smagsløg bidrage til den grønne omstilling og hensynet til klimaet - uden at vi skal gå på kompromis med nydelsen ved velsmagende mad?
Det kan du reflektere over lørdag 8/11 sammen med gastrofysiker Ole G. Mouritsen og antropolog Susanne Højlund. De to er hhv. keynote-speaker og initiativtager til Creative Tastebuds-symposierne i 2021 og 2017, og det er viden og udvekslinger herfra, som behandles i aftenens foredrag og samtaler.
Jakob Vinkler fra Institute of Meals står for middagen. Arrangementet koster 100 kr., og der er tilmelding via email til Jakob [at] smagmad.dk.
Adresse:
Maltfabrikken
Maltvej 4-12
8400 Ebeltoft
Danmark