Tangnetværket er et netværk af personer i Danmark, som arbejder med eller har interesse i tang. Med repræsentanter fra både industrien, universiteter, organisationer mv. tæller netværket 360 medlemmer. Den 27. november fejrer netværket sit 10 års jubilæum. Programmet byder på en bred palette af nationalt og internationalt orienterede præsentationer om tangs mange aspekter og anvendeligheder.
Alle tanginteresserede er velkomne. Tilmelding er nødvendig og sker via Doodle - link findes på www.tangnet.dk
Ønsker du at pitche (2 minutter, 2 slides) en tangrelatereret projekt- eller forretningsidé, skal du også tilmelde dig dette.
Program
13.00-13.10 Velkommen ved Susan L. Holdt
13.10-13.55 Stefan Kraan (via Skype), Aquaceuticals og Præsident for The International Seaweed Organisation: Tang gennem tiderne og hvad kan tang i vores maver?
13.55-14.15 Hans Porse: Industrien indenfor tang
14.15-14.30 Pitch (2 min.) af projekter og firmaer
14.30-15.00 PAUSE
15.00-15.20 Susan L. Holdt, formand for Tangnetværket: Tang og forbruger igennem 10 år indenfor konsum
15.20-15.40 Lene Lange, LLa-Bioeconomy, Research & Advisory: Tang og politik, hvor er vi og hvad skal der nu til?
15.40-16.00 Helle Eriksen, Fødevarestyrelsen: Retningslinjer for tang til konsum og foder, udfordringer og hvorledes vi fælles kan komme videre
16.00-16.15 Pitch (2 min.) af projekter og firmaer
16.15-16.45 PAUSE
16.45-17.05 Annette Bruhn, Århus Universitet: Tang som virkemiddel for miljø og cirkulær økonomi
17.05-17.25 Ole G. Mouritsen, Københavns Universitet: Smagen af tang
I pauserne vil der være boder fra firmaer med smagsprøver af produkter og posters fra projekter. Slutteligt vil der være udskænkning af en tangøl.