Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Tangnetværkets 10 års jubilæum

Søger...

Info

27. november 2018 kl. 13.00-17.30
Begivenhed Vær med, når Tangnetværket fejrer sit 10 års jubilæum. Dagen byder på mange interessante præsentationer indenfor tangens verden. Hør blandt andet Smag for Livets professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen holde oplæg om smagen af tang.

Tangnetværket er et netværk af personer i Danmark, som arbejder med eller har interesse i tang. Med repræsentanter fra både industrien, universiteter, organisationer mv. tæller netværket 360 medlemmer. Den 27. november fejrer netværket sit 10 års jubilæum. Programmet byder på en bred palette af nationalt og  internationalt orienterede præsentationer om tangs mange aspekter og anvendeligheder.

Alle tanginteresserede er velkomne. Tilmelding er nødvendig og sker via Doodle - link findes på www.tangnet.dk 

Ønsker du at pitche (2 minutter, 2 slides) en tangrelatereret projekt- eller forretningsidé, skal du også tilmelde dig dette.

Program

13.00-13.10 Velkommen ved Susan L. Holdt

13.10-13.55 Stefan Kraan (via Skype), Aquaceuticals og Præsident for The International Seaweed Organisation: Tang gennem tiderne og hvad kan tang i vores maver?

13.55-14.15 Hans Porse: Industrien indenfor tang

14.15-14.30 Pitch (2 min.) af projekter og firmaer

14.30-15.00 PAUSE 

15.00-15.20 Susan L. Holdt, formand for Tangnetværket: Tang og forbruger igennem 10 år indenfor konsum 

15.20-15.40 Lene Lange, LLa-Bioeconomy, Research & Advisory: Tang og politik, hvor er vi og hvad skal der nu til? 

15.40-16.00 Helle Eriksen, Fødevarestyrelsen: Retningslinjer for tang til konsum og foder, udfordringer og hvorledes vi fælles kan komme videre

16.00-16.15 Pitch (2 min.) af projekter og firmaer

16.15-16.45 PAUSE 

16.45-17.05 Annette Bruhn, Århus Universitet: Tang som virkemiddel for miljø og cirkulær økonomi 

17.05-17.25 Ole G. Mouritsen, Københavns Universitet: Smagen af tang

I pauserne vil der være boder fra firmaer med smagsprøver af produkter og posters fra projekter. Slutteligt vil der være udskænkning af en tangøl. 

 

Adresse: 
Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby Campus
Anker Engelunds Vej 1
Møderum S1, bygning 101 (1. sal)
2800 Kgs. Lyngby
Danmark