Info
16. november 2020
Dokumenter
Begivenhed Det Danske Gastronomiske Akademi inviterer til symposium om kulinarisk innovation og marine fødevarer.
MANDAG D. 16 NOVEMBER 2020
KLOKKEN 17-19
HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN
KJELDGÅRDSVEJ 1 AUD. C125-A,
2500 VALBY
HØR OM, SMAG OG MØD:
Nordiske brislinger, Martin Bregnballe fra Fangst
Sortmundet kutling, Birte Pawlik fra Lolland Falster
Dansk tang, Claus Marcussen fra Dansk Tang
Nordiske blæksprutter, Ole G. Mouritsen fra KU-Food
Først til mølle ved tilmelding hos:
Kirsten Skovsby: kasko [at] faelleskoekkenet.dk
Spørgsmål rettes til arrangørerne:
Ole G. Mouritsen: ole.mouritsen [at] food.ku.dk
Louise Beck Brønnum: louise.b [at] food.ku.dk
Adresse:
Hotel- og restaurantskolen
Kjeldgårdsvej 1, AUD. C125-A
2500 Valby
Danmark