Info
Workshoppen varer ca. 1,5 time. Vær med enten kl. 11.30 - 13.00 eller 15.30 - 17.00.
Tid og sted: Årets Vildtret, Mommark Handelskostskole, Kursus- og Kompetencecenter. Smag for Livet deltager d. 4. november med en workshop kl. 11.30-13.00 og igen 15.30-17.00 ved ”Bålstedet”.
Målgruppe: Børn, unge og deres familier.
Den 4. november tager Smag for Livet med til den årlige kokkekonkurrence Årets Vildtret.
Imens kokkene dyster, viser kokkefaglærer Peter Henrichsen og hans kokkeelever fra TechCollege den vilde smag frem, så du kan blive klogere på smag gennem sjove aktiviteter, der udfordrer din viden om vildt.
Vi starter med at flå og udskære et rådyr, og kok og jæger Peter Henrichsen fortæller om rådyrets udskæringer og gastronomiske egenskaber. Mens rådyret tilberedes, inviterer smagsforskere gæsterne på smagslege og -eksperimenter, så de har skærpet sanserne og deres vide om smag, inden de til sidst kan smage på rådyrets mange udskæringer
Alle aktiviteterne er inddragende og tilbyder gæsterne viden om og erfaring med, hvad smag er, og hvordan de kan bruge deres smag til at gå på opdagelse i vildt både i forbindelse med eventen og hjemme i køkkenerne.
Workshoppen er gratis, men kræver tilmelding her: https://aaretsvildtret.dk/tilbud/koeb-billet-til-aarets-vildtret/ - scroll ned til "Smag for Livet".