Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Jonatan Leer
    Foto: Jonatan Leer

Du er her

Smag for Livet til Årets Vildtret: Gå på smagsopdagelse i vildt

Søger...

Info

04. november 2018
04. november 2018

Workshoppen varer ca. 1,5 time. Vær med enten kl. 11.30 - 13.00 eller 15.30 - 17.00.

Begivenhed Kom og smag med, når kokke, kokkeelever og smagseksperter fra Smag for Livet tilbereder et rådyr bid for bid og går på opdagelse i alle dyrets forskellige smage.

Tid og sted: Årets Vildtret, Mommark Handelskostskole, Kursus- og Kompetencecenter. Smag for Livet deltager d. 4. november med en workshop kl. 11.30-13.00 og igen 15.30-17.00 ved ”Bålstedet”.

Målgruppe: Børn, unge og deres familier. 

Den 4. november tager Smag for Livet med til den årlige kokkekonkurrence Årets Vildtret.

Imens kokkene dyster, viser kokkefaglærer Peter Henrichsen og hans kokkeelever fra TechCollege  den vilde smag frem, så du kan blive klogere på smag gennem sjove aktiviteter, der udfordrer din viden om vildt.

Vi starter med at flå og udskære et rådyr, og kok og jæger Peter Henrichsen fortæller om rådyrets udskæringer og gastronomiske egenskaber. Mens rådyret tilberedes, inviterer smagsforskere gæsterne på smagslege og -eksperimenter, så de har skærpet sanserne og deres vide om smag, inden de til sidst kan smage på rådyrets mange udskæringer

Alle aktiviteterne er inddragende og tilbyder gæsterne viden om og erfaring med, hvad smag er, og hvordan de kan bruge deres smag til at gå på opdagelse i vildt både i forbindelse med eventen og hjemme i køkkenerne.

Workshoppen er gratis, men kræver tilmelding her: https://aaretsvildtret.dk/tilbud/koeb-billet-til-aarets-vildtret/ - scroll ned til "Smag for Livet".

Adresse: 
Mommark Handelskostskole, Kursus- og kompetencecenter
Mommarkvej 374
6470 Sydals
Danmark