Hvor kommer kyllingefileterne i køledisken egentlig fra? Hvordan bliver mel og smør til sprød, luftig butterdej? Kan krydderurter dufte af minder? Og hvordan får du grundsmagene frem i din mad?
Smag dig til svarene, når Kold College og Smag for Livet inviterer på oplevelser, viden, håndværk og smagsprøver, der gør dig klogere på din mad - fra jord til bord.
Du møder landmænd, gartnere, bagere, kokke og smagseksperter, som lader dig bruge dine sanser til at lære om mad, smag og fødevarer. Når du har besøgt dem, kan du sætte din nye viden i spil og tilberede en sprød, cremet og duftende butterdejsskal med kyllingefyld.
Det hele foregår i Kold Colleges telt øst for Ringscenen i stand UD01-04.
Workshoppen er tilrettelagt for 10-15-årige. Yngre børn er selvfølgelig også velkomne, men skal nok have en hjælpende hånd.