Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Fyraftenskursus for faglærere: Smags- og trigeminalsansen

Søger...

Info

09. februar 2021
Begivenhed Hvordan kan man undervise i sensorik virtuelt? Vi mødes på Zoom og taler smags- og trigeminalsans - med ingredienser, du kan finde i dit eget køkken.

Smag for Livet arrangerer en serie gratis arrangementer for faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser.

Det virtuelle faglærerkursus om smags- og trigeminalsansen er det første i en række af arrangementer, hvor du får inspiration til hvordan du kan undervise virtuelt i sensorik. 

Det foregår tirsdag 9. februar kl 14-15 og torsdag 11. februar kl 9-10 via Zoom.

På kurset lærer du, hvordan du bruger de materialer, vi i Smag for Livet har udviklet om emnet, du kommer til at finde ingredienser i dit eget køkken, du kan smage på for på den måde opleve de øvelser, der indgår i materialerne på egen krop, og du får mulighed for at skabe netværk på tværs af landets erhvervsskoler.

Tilmeld dig og få tilsendt link til faglærerkurset ved at skrive til Bat-El Menadeva Karpantschof på b.menadeva [at] food.ku.dk (subject: Sensorik) (email (klik her)).

Se også sensorikforløbet til faglærere på erhvervsskoler på Smag for Livets gratis app, FAG med SMAG: http://smagforlivet.dk/undervisning/erhvervsskoler/naturfag-i-produktion/sensorik-modul

 

Adresse: 
Online via Zoom
Danmark