Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Folkemødet.
    Folkemødet 2015.

Du er her

Folkemødet: Hvordan smager børn?

Søger...

Begivenhed Smag for Livet er endnu en gang en del projektkollektivet Smag & Lær på Folkemødet, hvor vi er med til at sætte fokus på seriøs madglæde i børnehøjde.

Projektkollektivet Smag & Lær er en fælles indsats ved Folkemødet båret af seks projekter støttet af Nordea-fonden. De seks projekter er Smag for Livet, MIT kokkeri, Fars Køkkenskole, Madkamp, Haver til Maver og LOMA – Lokal Mad.

Kom med på opdagelse i smagens univers. Lad dig overraske over, hvor kloge børn er på smag. Find ud af, om det er børn eller voksne, der smager bedst. Og dyk ned i den enorme viden, der gemmer sig i maden, vi spiser hver dag.

Elever fra Kongeskærskolen skal nok vise dig, hvordan man leger med maden. For smagen kan bruges til meget mere end at lave mad og spise den. Smagen kan fx være med til at give viden om, hvorfor maden og resten af verden ser ud, som den gør, den kan give en bredere forståelse af kulturelle fællesskaber, og den kan bidrage til at lære eleverne at tage kritisk stilling til, hvad de ønsker at spise.

Læs mere om workshoppen her.

Adresse: 
Folkemødet
Allinge-Sandvig
Bornholm
Danmark