I forbindelse med udstillingen EAT ME på Trapholt har museet og Folkeuniversitetet inviteret seks danske eksperter til at uddybe deres aktuelle forskning og bøger om hvordan mad optræder i forhold til identitet, hjernen, sansninger, medier, idealer og smag. Det har resulteret i en forelæsningsrække over tre omgange, med to foredrag hver aften. Fire af disse afholdes af Smag for Livet-deltagerne, Susanne Højlund, Karen Klitgaard Povlsen, Professor Ole G. Mouritsen og Jonatan Leer.
Mad og smag / Mad og medier
Den 11. oktober kl. 17:30-19:45 vil Susanne Højlund og Karen Klitgaard Povlsen fortælle om mad, smag og medier.
Mad og hjernen / Mad og identitet
Den 25. oktober kl. 17:30-19:45 vil Professor Ole G. Mouritsen og Jonatan Leer fortælle om mad i forhold til hjernen og identitet.
Det er også muligt at købe enkeltbilletter til hver aften.
Læs mere og køb billet her.