Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

AFLYST: Campus Odense Skolefestival 2020

Søger...

Begivenhed Fynske 4.- og 5.-klasser inviteres til Campus Odense Skolefestival 2020 onsdag den 13. maj. Smag for Livet leger med elevernes sanser på Smagsposten.

OBS: CAMPUS ODENSE SKOLEFESTIVAL ER BLEVET AFLYST PGA. CORONA-PANDEMIEN.

Tag din klasse med til en undervisningsdag fyldt med udendørs leg, ny viden og aktiviteter med fokus på bevægelse, biologi og mad, når Smag for Livet tager del i Campus Odenses  skolefestival på det store naturområde mellem UCL og SDU.

Du og din klasse får mulighed for at arbejde aktivt på tre sjove, spændende og lærerige poster inden for biologi, smag og bevægelse.

  • Smagsposten inviterer jer med på opdagelse med alle fem sanser som jeres analyseapparat. I bliver klogere på både jeres egen og hinandens smagsløg og den mad, I spiser.
  • Biologiposten tager jer med til Campus Odenses kunstige regnvandssøer og gør eleverne til medforskere i et Citizen Science-projekt. I skal undersøge livet ved og under vandoverfladen og samle data til forskningen om søernes dyr.
  • Bevægelsesposten kaster jer ud i sjove og nytænkende udendørsaktiviteter i det store naturområde. I lærer nye måder at lege jer til bevægelse og læring i naturen.

Vi forventer, at mindst én lærer deltager med sin egen klasse gennem dagens aktiviteter. Dagen starter på Campustorvet på SDU Odense kl. 08.30 og slutter 13.15, og programmet kan I se her. Kort over området og mødested udsendes sammen med øvrige materialer inden festivalen. 

Tilmelding her. Frist for tilmelding er d. 1. marts 2020. Der er plads til 21 klasser. 

Adresse: 
SDU
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark