Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smagsambassadører og legatmodtagere

Søger...

Kok, smagsambassadør
Kok, smagsambassadør
Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Radisson Blue i Silkeborg
Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Hotel Randers
Mejeriteknolog, smagsambassadør
Bager, konditor, chocolatier, ismester, smagsambassadør
Cand.scient i datalogi og samfundsfag, D-vip ved Aalborg Universitet, Smagsambassadør
Madkonsulent, Smagsambassadør
Kemiingeniør, underviser i kemi på Mejeristuddannelsen, Smagsambassadør
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Cand.scient. fødevareinnovation og sundhed, smagsambassadør
Lærer, didaktikstuderende, smagsambassadør
Tjenerelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Kokkeelev, smagsambassadør
Folkeskolelærer, kok & tjener
Historiker, smagsambassadør
Professionsbachelor i Ernæring- og sundhed
Cand.scient. i Fødevareinnovation og sundhed
Professionsbachelor, Ernæring og sundhed
Cand.scient. i Fødevareinnovation og Sundhed
Arkitekt og eventansvarlig på Engestofte Gods
Gastrofysiker, smagsambassadør
Kokkeelev
Ph.d.-studerende
Kok og kandidatstuderende i levnedsmiddelvidenskab
Ernæringsuddannet
Læremiddelforfatter, lærer, cand.pæd
Folkeskolelærer
Lærer og projektleder
Lærer, cand. scient.
Ernæring og sundhedsstuderende
Ernæring og sundhedsstuderende
Ernæring og sundhedsstuderende
Cand. scient. i human ernæring
Cand.scient.anth. (Antropologi)
Professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Lærer
Cand.scient., ph.d-studerende
Lektor emerita, master i sundhedspædagogik
Cand.techn.al. (Fødevarevidenskab)
Professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Kunstner og tegner
Cand.scient. i Fødevareinnovation og Sundhed