Gå til hovedindhold

Du er her

Juice

Madkundskab
Tværfaglig
Forfattere:  Diverse forfattere

Aktiviteter i forløbet

Dette er en opskrift på juice med rødbede. Tilbered juicen ud fra fremgangsmåden, tilsmag juicen og vurdér smagen ud fra de oplistede spørgsmål. Opskriften kan med fordel indgå i et forløb med fokus grundsmagene.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • Madlavning
Faglige temaer
  • De fem grundsmage
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • De fem grundsmage
Dette er en opskrift på juice med bl.a. æble og agurk. Tilbered juicen ud fra fremgangsmåden, tilsmag juicen og vurdér smagen ud fra de oplistede spørgsmål. Opskriften kan med fordel indgå i et forløb med fokus grundsmagene.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • De fem grundsmage
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • De fem grundsmage
Dette er en opskrift på juice med gulerod og havtorn. Opskriften er udviklet til undervisningsforløbet 'Udnyt naturens ressourcer - undgå madspild', hvor eleverne fremstiller juice og anvender restproduktet fra juicefremstillingen som ingrediens i en kreativ ret.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • Madlavning
Faglige temaer
  • -
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Madlavning