Gå til hovedindhold

Du er her

Smag for fisk

Madkundskab
Forfattere:  Rikke Højer Nielsen
PÅ VEJ. Dette undervisningsforløb er baseret på Rikke Højers bog "Smag for Fisk", som er et Smag for Livet-undervisningsmateriale om fisk. Bogens enkeltdele og kapitler ligger til grund for forløbets forskellige aktiviteter, som du finder her i app'en og på web.

Aktiviteter i forløbet

Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • -
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
Bogens forfatter, Rikke Højer, skriver indledningsvis: ”Som kok er det aller vigtigste for mig, når jeg laver mad, at have det sjovt og lege med mine sanser. Nogle gange, når jeg udvikler nye retter, bliver det helt fantastisk, og andre gange knap så godt. Men det er lige meget, for det er en leg....så starter jeg bare forfra, og prøver igen. Øvelse gør mester, og det er helt ok, at det ikke går godt første gang...det gør det næste gang!” Mange madhilsner Rikke
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Madmod
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Madmod