Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Besøgsdage på erhvervsskolerne

Madkundskab
Forfattere:  Susan Sonne Sørensen
En besøgsdag på en erhvervsskole - det kan f.eks. være kokkeuddannelsen eller bageruddannelsen - kan give eleverne på mellemtrinnet eller udskolingen en spændende oplevelse. De kan komme ud og "mærke stemningen", og de kan stifte bekendtskab med erhvervsskolens fagligheder.

Aktiviteter i forløbet

UNDER UPLOAD! Eleverne skal præsenteres for noget af det sensoriske arbejde, der foregår på erhvervsskolen, og bliver samtidig fortrolige med de 5 grundsmage gennem praktiske øvelser med bl.a. udskæring af råvarer.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
Faglige temaer
  • De fem grundsmage
  • Råvarekendskab
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Smag
  • Tilbered
  • Snak
  • Sans
  • Se
  • Fremlæg
  • De fem grundsmage
  • Råvarekendskab
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning