Naturfag i produktion
Varekendskab
Sensorik og madkvalitet
Vin- og drikkevarelære
Forfattere:
Morten Christensen
UNDER UPLOAD
Her finder du en samling af ark, skamer og guides, som kan anvendes som værktøjer i forbindelse med, at eleverne skal beskrive og vurdere fødevarer og retters smag, aroma og tekstur. Arkene er ikke koblet op på specifikke retter eller fødevarer, men derimod designet, så de kan anvendes på tværs af temaer, fødevarergrupper og fag.
Aktiviteter i forløbet
1. Aromaprofil
Her finder du journalark med aromaprofiler, som er et værktøj, der kan anvendes til at visualisere elevernes smagsoplevelser med forskellige fødevarer eller retter.
Fag
Naturfag i produktion, Varekendskab, Sensorik og madkvalitet, Vin- og drikkevarelære
Kompetenceområder
- -
Faglige temaer
- Smagsoplevelser
- Sensorik
- Aroma
Aktivitetstyper
- -