Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Brobygning - Vi sætter smagen under lup. 3 dage i køkkenet.

Tværfaglig
Grundtilberedning
Skolebesøg
Forfattere:  Lone Kristensen, Lone Kristensen

UNDER UPLOAD ” Vi sætter smagen under lup” er udviklet af faglærer Lone Kristensen fra College 360 i Silkeborg med inspiration fra Smagens Dag. Forløbet er udarbejdet til brobygningselever og strækker sig over 3 dage, hvor eleverne bliver introduceret til smagens forunderlige univers. Dagene er delt op i faglige temaer.  På 1. dagen er det grundsmage og tilsmagning der er i fokus, på 2. dagen er sanserne og serveringen i fokus og den sidste dag er sundhed, bæredygtighed og madspild rammen for arbejdet i køkkenet.  

Aktiviteter i forløbet

Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • -
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Skolebesøg
Fag
Grundtilberedning
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • -
Aktivitetstyper
  • -
  • Grundtilberedning
  • Skolebesøg
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • -
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Skolebesøg