Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smagen af rabarber

Grundtilberedning
Kok 1. år
Forfattere:  Simon Sørensen, Liselotte Hedegaard, Ole G. Mouritsen

Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken.

Aktiviteter i forløbet

Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken.
Fag
Grundtilberedning
Kompetenceområder
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
  • Grundtilberedningsmetoder
Faglige temaer
  • Rabarber
Aktivitetstyper
  • -
  • Grundtilberedning
  • Kok 1. år
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
  • Rabarber