Temapakke Dette tema indeholder materiale fra Smag for Livets event om smag og madspild, som UCSJ Ankerhus gennemførte til Forskningens Døgn 2015.
I temaet findes:
Introduktion til eventen og beskrivelse af formålet
Opskrifter på frokost/madpakker med udfordrende smag
Materiale til workshop om tang, insekter og krydderurter som nye fødevarer
Materiale til workshop om smagen af juice og mulighederne for at undgå madspild
Materiale til workshop om kartofler, herunder tilsmagning af kartoffelsuppe
Temaindhold
Smag for Kartoffel er et undervisningsmateriale til elever på 4.-7. klassetrin i faget Madkundskab og til elever, der har Madkundskab som valgfag. Fokus er på råvarekendskab, madlavning og tilsmagning.
Her er opskrifterne fra Smag for Livets event "Taste - No Waste", hvor elever fra 6. og 7. klasse tilbragte en dag i smagens univers. Opskrifterne er udviklet af kok og ph.d.-studerende Rikke Højer Nielsen.
Under Forskningens Døgn gennemførte Smag for Livet en event for 6. og 7. klasser med et oplæg om smag, tre workshops og en frokost med udfordrende smagsoplevelser. Find undervisningsmaterialet på disse sider.