Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Grønt med sennepsdip
    Grøntsagsstave med sennepsdip

Du er her

Grøntsagsstave med sennepsdip

Søger...

Opskrift Sprøde grøntsager til at have med som snack i madpakken.

Grøntsagsstave

(4 personer)

  • ½ stk agurk (2 stave pr. person)
  • 1 stor gulerod (2 stave pr. person)
  • 4 stk radisser (1 stk pr. person)

Fremgangsmåde

Grøntsager skylles og skæres ud i passende stykker gerne forskellige størrelser. Skær også gerne stykker af rød, grøn og gul peberfrugt.

Sennepsdip

(til 4 personer)

  • 8 spsk CHEASY fraiche 5%
  • 2 tsk Bornholms sennep med chili/peber Lehnsgaard
  • Fint salt

Fremgangsmåde

CHEASY fraichen røres med senneppen med chili/peber, smages til med salt.

Note: Ved henstand bliver sennepsdippen stærkere. Start evt. med 1 tsk sennep og smag efter om sennepsdippen skal have mere sennep, hvis dippen skal stå nogle timer før brug.