Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Webinar for faglærere: Sensoriske metoder til vurdering af fødevarer og retter i køkkenet

Info

08. april 2021
12. april 2021

Webinarerne er online. Du får tilsendt link ved tilmelding.

Tilmeld dig på https://tilmeld.events/sensorik

Begivenhed Opfrisk din viden om sanserne og sensorik og få inspiration til at undervise virtuelt i sensorik, når Smag for Livet arrangerer gratis webinarer for faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser.

Er du faglærer, nysgerrig på sensorik og vil gerne have inspiration til online undervisning, så er disse gratis webinarer til dig.

På webinarerne lærer du, hvordan du bruger de undervisningsmaterialer om sensorik, som Smag for Livets sensorikere og faglærere har udviklet. Du prøver små øvelser med ingredienser, du finder i eget køkken, og du får mulighed for at skabe netværk på tværs af landets erhvervsskoler.

Tilmeld dig webinarerne via dette link:

Om sensoriske metoder til vurdering af fødevarer og retter i køkkenet:

  • 8. april kl. 14.00-15.00
  • 12. april kl. 14.00-15.00

Tilmeld dig her: https://tilmeld.events/sensorik

Find allerede nu det fulde undervisningsmateriale klar til brug i din undervisning om sensorik til gastronomer lige her.

Har du spørgsmål til webinarerne eller undervisningsmaterialet, kan du kontakte:

  • Marie Damsbo-Svendsen, marie.damsbo [at] food.ku.dk
  • Bat-El Menadeva Karpantschof b.menadeva [at] food.ku.dk
Adresse: 
Danmark