Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Making Sense from Taste: Quality, Context, Community

Info

28. - 30. oktober 2021

Konferencen afholdes både fysisk og online. Tilmelding og mere information findes på https://food-studies.com/2021-conference.

Begivenhed Smag for Livets Karen Wistoft er sammen med Lars Qvortrup formand for den 11. internationale konference i Food Studies Research Network, der afholdes på Aarhus Universitet i København.

Konferencen arrangeres af Food Studies Research Network og årets vært er Aarhus Universitet, ved Karen Wistoft og Lars Qvortrup. Se en kort præsentationsvideo om konferencen her og information om tilmelding, bidrag og program her.

Årets temaer er:

  • Fødevareproduktion og bæredygtighed
  • Fødevarer, ernæring og sundhed
  • Fødevarepolitik og -kulturer

Blandt talerne er foruden Karen Wistoft og Ole G. Mouritsen.

 

Adresse: 
DPU, Aarhus Universitet
Tuborgvej 164
2400 København NV
Danmark