Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Kirsten Thur. Foto: stagbird.dk.
    Kom og nyfortolk en chokoladeklassiker med Kirsten Thur. Foto: stagbird.dk.

Du er her

Science for foodies: Chokoladeinnovation med Kirsten Thur

Begivenhed Smag for Livet inviterer gastronomiens fagfolk og foodies til workshop om hvordan man innoverer i køkkenet. Med bager, konditor og snart chocolatier Kirsten Thur i spidsen, tager vi udgangspunkt i chokoladekagen Gateau Marcel i en innocatinosproces, der trækker på både kreativitet, håndværk og gastrofysisk viden.

Du får:

  • Viden om og praktiske værktøjer til at strukturere og gennemføre innovation i køkkenet
  • Inspiration og konkrete måder at udvikle på kager og desserters udseende, smag og tekstur 

Dem kan du møde:

Kirsten Thur, legatmodtager i Smag for Livet; tidligere bagedystdeltager, bager, konditor og snart chocolatier. Kirsten Thur har sammen med Smag for Livet udviklet et undervisningsforløb om at arbejde innovativt i køkkenet. Nu får du muligheden for at prøve det sammen med Kirsten selv og gastrofysiker Morten Christensen.

Morten Christensen, ph.d., gastrofysiker i Smag for Livet.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via UCL's webshop her og koster kr. 50 (til dækning af råvarer og materialer). Sidste frist for tilmelding er 30. oktober


Science for foodies er en serie workshops i GastroLab på Kold College i Odense, arrangeret af forsknings- og formidlingscenteret Smag for Livet. Her præsenterer eksperter i gasrtofysik, madhåndværk og smag nyeste viden og konkrete metoder til køkkenet, både privat og professionelt.

Adresse: 
GastroLab
Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Danmark