Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Sauce Chasseur

Søger...

Kort fakta :

Ingredienser

  1. 100 g finthakkede skalotter
  2. 50 g tomatconcassé eller lidt tomatpure
  3. 200 g champignons i skiver
  4. 25 g smør
  5. 50 g koldt smør (til montering)
  6. 3 1/2 dl hvidvin
  7. 1 l demi-glace (tilberedt med stegesky fra retten)
  8. ca. 1/2 dl grovhakket persille

Fremgangsmåde

  • Finthakkede skalotter svitses i smør, tilsættes champignon, svitses igen.
  • Indkoges med hvidvin, tilsættes tomatconcassé/tomatpure og demi-glace.
  • Saucen koges op og skummes af.
  • Monteres med koldt smør og smages til. Ved anretningen tilsættes grovhakket persille.
  • Sauce chasseur kan tilberedes med rødvin i stedet for hvidvin til visse retter, hvor det står i opskriften.