Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Creative Tastebuds: Exploring how our sense of taste can save the planet

Begivenhed Creative Tastebuds, et unikt symposium for både forskere, praktikere og andre smagsinteresserede, vender tilbage i maj 2021 på Moesgaard Museum i Aarhus.

Den 11.-12. maj 2020 skulle Smag for Livet i samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals have afholdt det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet".

SYMPOSIET ER UDSKUDT, og der er planlagt et nyt symposium d. 3.-4. maj 2021. Hvis man allerede var tilmeldt 2020-symposiet, er man sikret en plads på næste års symposium, hvis man vil. Det er også muligt at få sin billet refunderet, se nærmere på creativetastebuds.dk.

Første udgave af Creative Tastebuds fandt sted i forbindelse med kulturby-året 2017 i Aarhus og var så stor en succes, at Smag for Livet i et samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals nu gør det igen.

Temaet for Creative Tastebuds 2020 var smag og bæredygtighed. Forskere, kokke, designere m.m. skulle sammen med alle deltagere undersøge og forsøge at svare på, hvordan vores smag kan være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg for både mennesker og planet.

Op til næste års symposium vil arrangørerne holde dialogen "i kog" med forskellige input og initiativer.

Mere information om programmet følger - du kan holde dig opdateret på creativetastebuds.dk og facebook.com/creativetastebuds.

 

Psykologiprofessor Charles Spence, antropolog David Sutton og eating designer Marije Vogelzang på scenen på Aarhus Teater under Creative Tastebuds 2017.

 

Adresse: 
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg
Danmark