Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Det SMAGer af læring

Info

24. oktober 2017
Begivenhed Når Seminarer.dk afholder temadag om køkkenet som læringsrum, bliver det med Smag for Livet-deltagerne, professor Karen Wistoft og kok og faglærer Simon Sørensen, som undervisere.

Temadagen henvender sig til køkkenpersonale og pædagogisk personale, som arbejder med børn og unge, og som har lyst til at skabe et pædagogisk rum i køkkenet. 

Der vil være fokus på at bringe det tværfaglige samarbejde i spil mellem pædagogik og madlavning. Dagen er udviklet i samarbejde med Karen Wistoft og Simon Sørensen, der forener teori og praksis i et spændende program fra kl. 9:00-16:00.

Læs meget mere på Seminarer.dk.

 

 

Adresse: 
Kold College Odense
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Danmark