Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Pesto - med savtang
    Pesto - med savtang

Du er her

Krydderurte- og tangpesto

Søger...

Opskrift Prøv denne alternative opskrift på pesto med basilikum, oregano og savtang.
 
Ingredienser
  • 1 bundt basilikum
  • 1 bundt oregano
  • 5 g tørret savtang
  • 30 g pinjekerner
  • 1 ¼ dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g parmesanost
  • 3 spsk. soyasovs (Smag til)
Fremgangsmåde
  1. Læg tangen i blød i kogende vand i ca. 10 min. Hæld tangen over i en si og lad den køle af
  2. Hak tangen i små stykker
  3. Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum og oregano - ryst det fri for væde i en salatslynge
  4. Kom pinjekernerne på en tør stegepande, tænd for kogepladen og rist pinjekernerne, til de er gyldne
  5. Pil hvidløget
  6. Riv parmesanosten
  7. Kom basilikum, oregano, tang, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend til massen er lind og uden klumper
  8. Tilsæt parmesanosten
  9. Smag til med soyasovs