Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Sauce Piquante

Kort fakta :

Ingredienser

  1. 100 g hakkede skalotter
  2. 1 dl hakket, syltet agurk
  3. 25 g smør
  4. 3 1/2 dl hvidvin
  5. 1 I demi-glace
  6. 50 g koldt smør
  7. ca 1 tsk. hakket kørvel
  8. ca 1 tsk. hakket persille
  9. ca 1 tsk. hakket estragon

Fremgangsmåde

  • Hakkede skalotter svitses i smør, indkoges med hvidvin, tilsættes demi-glace, tilberedt med stegesky fra retten, passeres, koges blank under afskumning, monteres med koldt smør.
  • Ved serveringen tilsættes hakkede agurker, og saucen smages til med de hakkede krydderurter.