Gå til hovedindhold

Du er her

Pressemateriale

Pressemateriale Her findes Smag for Livets logoer, projektbeskrivelser og pressefotos

Smag for Livet har fået en ny bevilling på 24 mio. kr. af Nordea-fonden til at sætte smagen i centrum på en række uddannelser og i danskernes daglige liv. Fra juli 2018 og tre år frem vil centret arbejde endnu mere sammen med de fødevarefaglige erhvervsuddannelser i en ny, tværfaglig konstellation, hvor fire erhvervsskoler på tværs af landet er centrale partnere.

Flere detaljer om det nye projekt, der har undertitlen "Med smagen som brobygger" i pressemeddelelsen her.

Logoer

Smag for Livet logo - standard

Smag for Livet logo - bred

Smag for Livet logo - alternativ 1

Smag for Livet logo - alternativ 2

Smag for Livet logo - alternativ 3

Smag for Livet logo - alternativ 4

Projektbeskrivelser

Kort om Smag for Livet

Pressemeddelelse om Smag for Livet

Pressebilleder

Brug linket under "dokumenter" til at downloade en mappe med et udvalg af pressefotos fra Smag for Livets aktiviteter.

Billederne kan frit bruges med kildehenvisning. Fotografens navn fremgår af titlen på de enkelte fotos.

 

Omtalt i artiklen

Centerleder, professor, dr. scient

Fokusområde: Gastrofysik

Ole G. Mouritsen er centerleder i Smag for Livet og ansvarlig for hovedområdet Gastrofysik.

Ole G. Mouritsen er professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet. 

Tidligere var han i en årrække leder af MEMPHYS – Center for Biomembranfysik ved Syddansk Universitet.

Han er ekspert i biofysik og gastrofysik og har særligt fokus på formidling af naturvidenskaberne til den brede befolkning bl.a. gennem viden om mad og smag.

Projektkoordinator og kommunikationsansvarlig

Mikael Schneider er Smag for Livets projektkoordinator. Hans rolle er at koordinere, facilitere og formidle Smag for Livets projekter, tværfaglige arbejde og nye samarbejder med eksterne partnere.

Mikael Schneider er videnskabsjournalist, cand.scient. i humanbiologi og ph.d. i sundhedsvidenskab.