Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Marineret kylling
    Kyllingefilet, marineret og stegt. Foto: U.S. Department of Agriculture

Du er her

Kyllingefilet, marineret og stegt

Søger...

Opskrift Marineret kyllingefilet, evt. til en sandwich eller salaten.

Ingredienser

(4 personer)

  • 360 g kyllingefilet eller inderfilet

Marinade til kylling:

  • 4 spsk Dijonsennep
  • 4 spsk olivenolie eller rapsolie
  • 1 potte frisk timian (evt. rosmarin eller estragon), hvis muligt, ellers udelades ingrediensen
  • 4 fed hvidløg
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
  2. Snit kyllingefiletterne til flade stykker.
  3. Vend filetterne i marinaden i 5 minutter og lad dem stå i marinaden i ½ time på køl.
  4. Steg de skårne kyllingefiletter ca. 3 min. på hver side.