Gå til hovedindhold

Du er her

Hvem er vi

Smag for Livet er et forsknings- og formidlingscenter med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning.

Forskere, kokke, undervisere og studerende vil åbne danskernes øjne for smagens betydning for livskvalitet og sundhedsfremme. Et nyskabende fireårigt formidlingsprojekt om smagen.

 

 

Smag for Livet arbejder med en lang række aktiviteter, der skal få den almindelige dansker til for alvor at få øje på den daglige smagsoplevelses betydning for et bedre og rigere liv.

Nordea-fonden støtter Smag for Livet med 37,623 mio. kr. Fonden, som har et almennyttigt og velgørende formål, støtter aktiviteter, der fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Personer med tilknytning til Smag For Livet

Projektdeltagere

Anne Krogh Aastrup

Læremiddelforfatter

Lone Berg

Lektor, Risskov Gymnasium

Kristine Böhm Nielsen

Læremiddelforfatter

Thomas Brahe

E-læringsmedarbejder

Peter Brodersen

Lektor og forsker, cand.pæd.

Morten Christensen

Postdoc, ph.d.

Mathias Porsmose Clausen

Postdoc, ph.d.

Lars Duelund

Akademisk medarbejder, cand. scient.

Jan Geertsen

Lektor, Sct. Knuds Gymnasium

Lars Husum

Lektor

Jonatan Leer

Postdoc, ph.d. - Mag.art.

Jesper Mebus

Lektor

Charlotte Mithril

Adjunkt, ph.d.

Birthe Kofoed Mortensen

Lektor, cand.brom.

Per Møller

Lektor, ph.d.

Rikke Højer Nielsen

Lektor, cand.scient, kok

Henrik Parbo

Gymnasieprojektudvikler, lektor

Kirsten Marie Pedersen

Lektor, master i sundhedspædagogik

Mie Thorborg Pedersen

Cand.scient.

Majbritt Pless

Adjunkt, master i sundhedspædagogik (MSU), lærer

Karen Klitgaard Povlsen

Lektor, lic.phil.

Anja Ravnsbæk

Uddannelsesleder, cand.polyt.

Mathias Skovmand-Larsen

Videnskabelig assistent på KU FOOD / Nordic Food Lab

Klavs Styrbæk

Køkkenchef, kok

Simon Sørensen

Faglærer, kok

Cathrine Terkelsen

Læremiddelredaktør og smagsambassadør

Casper Thrane

Lektor, Risskov Gymnasium

Koordination og presse

Trine Skov Madsen

Studentermedhjælper

Eva Rymann

Journalist, kommunikationsmedarbejder

Smagspartnere

Anne Bech

Lærer

Camilla Finsterbach Kaup

Adjunkt, cand.mag. & Cand.it.

6.A fra Tarup Skole

Smagsklasse

Ledelse

Michael Bom Frøst

Lektor, ph.d.

Liselotte Hedegaard

Adjunkt, PhD.

Anette Kamuk

Lektor, cand.brom, projektleder

Ole G. Mouritsen

Centerleder, professor, dr. scient

Annemarie Olsen

Lektor, ph.d.

Mikael Schneider

Projektkoordinator og kommunikationsansvarlig

Karen Wistoft

Professor (mso), Ph.d., Aarhus Universitet

Legatmodtagere og smagsambassadører

My Bach

Legatmodtager

Charlotte Holm Brodersen

Cand.scient., Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet

Marie Damsbo-Svendsen

Legatmodtager

Mette Dehn

Legatmodtager

Jonas Stejn Klotz

Studerende, Ernæring og Sundhed, Professionshøjskolen Metropol

Denise Gjørtz Krog

Smagsambassadør

Jonas Astrup Pedersen

Produktudvikler, cand.techn.al.

Amanda N Rasmussen

Specialestuderende

Lasse Schwartz

Legatmodtager

Julia Sick

Cand. scient

Leonardo Sagastuy Solis

Kunstner og tegner

Kasper Styrbæk

Kokkeelev

Tidligere deltagere

Julia Emily Bjørnstrøm

Fysikstuderende

Patricia DeCosta

Cand.scient. human ernæring

Per Lyngs Hansen

Lektor, ph.d.

Agnete Hoffmeyer

Lektor, cand.mag. i almen pædagogik

Kenneth Højgaard

Kvalitetschef, kok, cand.scient.

Mikkel Jacobsen

Adjunkt og forsker, cand.mag

Mikkel Lassen

Cand. pæd. soc.

Lars Onslev

Cand.mag.

Anette Kistrup Thybo

Forsknings- og innovationschef, ph.d., UC Lillebælt

Thomas Yung

E-læringsmedarbejder