Indholdstype: Reportager fra undervisningMålgruppe: UndervisereFolkeuniversitetetGymnasiumHTXFolkeskolen Samling Reportager og eksempler på undervisning om smag eller igennem smag Citronmåne, popcorn og duften af nelliker: Smag som afsæt for skriveprocesser 9. september En lækker emulsion: Workshop om mayonnaise for gymnasieklasser 4. juli Chokolade i undervisningen: Den der smager noget, lærer noget 12. marts Dansktime ved et smukt dækket bord: Til booktasting på skolebiblioteket 6. marts Juleudfordringen: Kan læreren få æbleskiven rund, pølsen stoppet og klejnen kogt tilpas? 19. december Smagskaravanen til søs: Sådan smager frisk fisk 18. december Ægget med de mange muligheder 23. oktober Samarbejde: Risskov Gymnasium Gastronauter 23. september Smag på foråret - et udendørs læringsforløb for 4. klasser 28. juni Vilde løg og havbænkebidere: 5.a smager på vild natur 6. juni Gymnasieelever i Gastrolab: Chokolade fyldt med bioteknologi 28. januar 5.D. flytter grænser i forskningskøkkenet 23. april Smagens Dag 2015: Smag til