Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Webinar #2: Sanketur og madkundskab i det fri. Foto: stagbird.dk.
    Webinar #2: Sanketur og madkundskab i det fri. Foto: stagbird.dk.

Du er her

Webinar #2: Sanketur og madkundskab i det fri

Info

21. april 2021 kl. 14.30-15.30

Webinarerne foregår live online på zoom. Link modtages ved tilmelding.

Begivenhed Få viden, tips og gratis læremidler til faget madkundskab med Smag for Livets webinarer. Webinarerne dækker både det obligatoriske fag, valgfaget med prøve og inspiration til online-undervisning.

Smag for Livet byder på fem gratis webinarer fulde af viden og inspiration til at undervise om og med smag - både i klasseværelset, køkkenet, uderummet og online.

Webinarerne er for lærere og studerende og foregår live kl. 14.30-15.30 fem onsdage i april og maj. Du kan komme til dem alle eller vælge lige dem, du vil. Find hele rækken her.

WEBINAR #2: SANKETUR OG MADKUNDSKAB I DET FRI

Tid

Onsdag d. 21. april kl. 14.30-15.30

Sted

Zoom - link følger ved tilmelding.

Indhold

  • Introduktion til at udforske naturens spiselige planter og sanketips til undervisningen

  • Eksempler på forløb, der kan gennemføres i uderummet

Værter

  • Mikael Schneider, ph.d., forskningsformidler og chefkonsulent ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

  • Anne Torpegaard Festersen, lærer med linjefag i bl.a. idræt og matematik, cand.pæd. i generel pædagogik og adjunkt ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Begge er tilknyttet forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet og står sammen med centrets øvrige fagpersoner og læringskonsulenter bag det gratis, digitale læringsunivers Fag med Smag.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Udfyld denne formular - så modtager du et zoom-link.

Adresse: 
Danmark