Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Symposium om kulinarisk innovation & marine fødevarer

Begivenhed Det Danske Gastronomiske Akademi inviterer til symposium om kulinarisk innovation og marine fødevarer.

MANDAG D. 16 NOVEMBER 2020
KLOKKEN 17-19

HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN
KJELDGÅRDSVEJ 1 AUD. C125-A,
2500 VALBY
 

HØR OM, SMAG OG MØD:
Nordiske brislinger, Martin Bregnballe fra Fangst 
Sortmundet kutling, Birte Pawlik fra Lolland Falster 
Dansk tang, Claus Marcussen fra Dansk Tang
Nordiske blæksprutter, Ole G. Mouritsen fra KU-Food

Først til mølle ved tilmelding hos:
Kirsten Skovsby: kasko [at] faelleskoekkenet.dk

Spørgsmål rettes til arrangørerne:
Ole G. Mouritsen: ole.mouritsen [at] food.ku.dk
Louise Beck Brønnum: louise.b [at] food.ku.dk

Adresse: 
Hotel- og restaurantskolen
Kjeldgårdsvej 1, AUD. C125-A
2500 Valby
Danmark