Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Forskellige kider til umami. Grafik: Morten Christensen
    Forskellige kider til umami. Grafik: Morten Christensen

Du er her

Specialeforsvar: Udvikling af umami-smag under tilberedning af mad

Info

26. januar 2018

Stud. scient. Mette Højgaard Kirketerp forsvarer sit speciale med titlen Udvikling af umami-smag under tilberedning af mad på Syddansk Universitet (SDU).

Det sker fredag d. 26. januar 2018 kl. 11 i lokale U67.

Specialet er blevet til under vejledning af to af Smag for Livets gastrofysikere, post.doc. Mathias Porsmose Clausen og post.doc. Morten Christensen, samt Lars Duelund, alle fra Institut for Kemi-, Bio- og Miljøteknologi på SDU.

Censor er Jens Risbo fra Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet.

 

 

Adresse: 
SDU, lokale U67
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark