Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Æggeviden: Kom med i køkkenlaboratoriet og forsk med smagseksperterne

Begivenhed Under Forskningens Døgn inviterer Smag for Livet dig og din klasse indenfor i køkkenet, verdens bedste laboratorium. 

Her vil I møde landets klogeste smagsforskere og dygtigste madhåndværkere. Sammen med dem får du mulighed for at eksperimentere med maden, udfolde dine kokkeskills og udnytte alle dine skarpe sanser til at undersøge videnskaben bag smag. Emnet er selvfølgelig æg, for med påsken er fulgt æg i lange baner – om de så er lavet af høns eller chokolade.

Målgruppen er 7.-9. klasser. Den enkelte klasse skal afsætte to timer til besøget og selv sørge for transport. Klassens lærer vil modtage materiale til simple undervisningsforløb inden for fx madkundskab, fysik/kemi, dansk eller matematik, efter nærmere aftale mellem lærer og Smag for Livet, som forventes gennemført i et eller flere af fagene inden besøget.

Er du interesseret i at deltage med din klasse, så skriv til Mikael Schneider på misc1 [at] ucl.dk

Adresse: 
Danmark