Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Kokken og Professor Smag på Dyrskue

Der er "jord-til-bord"-tema, når Klavs Styrbæk og Ole G. Mouritsen optræder på Det Fynske Dyrskue.  

Her skal de bl.a. tilberede en røgeost af mælk, der er hentet kun 50 meter derfra - nemlig fra de malkekøer, som er udstillet på dyrskuet - og den bliver røget på lokale hemmeligheder. 

Udover deres optræden med røgeost. inviterer Kokken og Professor Smag også på smagsskole, hvor dyrskuets gæster skal tilberede ting såsom 'Dyrskue-lægens natmad’, ‘Dyrskue-smør’, ‘Squash stegt som fiskefilet’ og ‘Grøn sol over dyrskuet’.

Sammen indtager de også Fødevaremarkedets scene for at tage gæsterne med genneme en række smagoplevelser - blandt andet smagen af dyrskue.

Kokken og Professoren i teltet: Lørdag d. 10. juni, kl. 12:45 og igen 15:15

Smagen af Dyrskue: Lørdag d. 10. juni, kl. 12:00 og kl. 14:30 samt søndag d. 11. juni kl. 13:30.

Adresse: 
Det Fynske Dyrskue
Odense Dyrskueplads
Broløkkevej 2
5250 Odense SV
Danmark