Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Kurt Thomsen
    Foto: Kurt Thomsen

Du er her

EAT ME – mad som samtidens supermetafor

Søger...

I forbindelse med udstillingen EAT ME på Trapholt har museet og Folkeuniversitetet inviteret seks danske eksperter til at uddybe deres aktuelle forskning og bøger om hvordan mad optræder i forhold til identitet, hjernen, sansninger, medier, idealer og smag. Det har resulteret i en forelæsningsrække over tre omgange, med to foredrag hver aften. Fire af disse afholdes af Smag for Livet-deltagerne,  Susanne Højlund, Karen Klitgaard Povlsen, Professor Ole G. Mouritsen og Jonatan Leer.

Mad og smag / Mad og medier

Den 11. oktober kl. 17:30-19:45 vil Susanne Højlund og Karen Klitgaard Povlsen fortælle om mad, smag og medier.

Mad og hjernen / Mad og identitet

Den 25. oktober kl. 17:30-19:45 vil Professor Ole G. Mouritsen og Jonatan Leer fortælle om mad i forhold til hjernen og identitet.

Det er også muligt at købe enkeltbilletter til hver aften.

Læs mere og køb billet her.

Adresse: 
Trapholt
Æblehaven 23
6000 Kolding
Danmark