Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

 • Studentermedhjælperen får arbejdsplads i Smag for Livets sekretariat på Kold College. Foto: Eva Rymann
  Studentermedhjælperen får arbejdsplads i Smag for Livets sekretariat på Kold College. Foto: Eva Rymann

Du er her

Studentermedhjælper til digital formidling af smag

Artikel Vil du hjælpe Smag for Livets kommunikationsmedarbejdere, læringskonsulenter og smagseksperter med at formidle viden om smag skriftligt og visuelt? Vi søger en studentermedhjælper til ca. 10-15 timer/uge.

Smag for Livet er et forsknings- og formidlingscenter med forskere, formidlere, kokke og undervisere fra en lang række danske institutioner. Sammen besidder centret en stærk tværfaglig viden inden for smag, formidling, børn og unge, læring, gastrofysik og madlavning. Centret har særligt fokus på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, grundskolen og den brede befolkning, hvortil udvikles og gennemføres undervisning, formidling og events. Se mere på www.smagforlivet.dk.

Alle centrets aktiviteter bliver dokumenteret og gjort frit tilgængelige, så andre kan smage med og videreføre projektets fokus på smagen som brobygger. Det er her, vores kommende studentermedhjælper skal hjælpe. Tænder du på vores smagssag, og har du lyst til at hjælpe os med at gøre vores digitale formidling skarp, smuk og levende, så vil vi opfordre dig til at søge stillingen.

Studentermedhjælperens opgaver omfatter:

 • Hjælp til centrets kommunikationsmedarbejdere og læringskonsulenter med layout og opsætning af digitale og trykte materialer (tekst, fotos, illustrationer, grafik)
 • Layout/udvikling af grafiske materialer (posters, undervisningsmateriale, merchandise, m.m.)
 • Upload og opdatering af app-, web- og SoMe-indhold
 • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
 • Håndtering af forsendelser
 • Ad hoc-opgaver

Ansøgere kan komme fra alle studieretninger, men skal kunne:

 • skrive fejlfrit og letforståeligt dansk – med fokus på målgruppe og formål
 • have grafisk flair, kunne bruge InDesign til layout og gerne kunne tegne/illustrere 
 • redigere websider (vi bruger drupal)
 • arbejde selvstændigt, men ikke være bleg for at spørge

Studentermedhjælperen får daglig arbejdsplads på Kold College i Odense sammen med Smag for Livets ’sekretariat’ og ansættes ind i Smag for Livet under UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Ansættelsestidspunkt er snarest muligt.

Er du interesseret i stillingen, eller har du spørgsmål, så kontakt Smag for Livets projektkoordinator, Mikael Schneider: 40101948, misc1 [at] ucl.dk. Ansøgningen skal indeholde cv, dokumentation for relevante eksaminer samt beskrivelse af kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 24. juli 2020.

Omtalt i artiklen

Projektkoordinator

Mikael Schneider er Smag for Livets projektkoordinator og en del af centrets ledelse. Hans rolle er at koordinere, facilitere og formidle Smag for Livets projekter, tværfaglige arbejde og nye samarbejder med eksterne partnere.

Mikael Schneider er videnskabsjournalist, cand.scient. i humanbiologi og ph.d. i sundhedsvidenskab. 

Journalist, kommunikationsansvarlig

Eva Rymann er kommunikationsansvarlig i Smag for Livet, herunder Smag for Livets  online- og forlagsvirksomhed.

Hun er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet med nyhedsjournalistik, redaktionel ledelse og forskningsformidling. Sammen med Mikael Schneider har hun udgivet bogen "Sådan smager børn".