Gå til hovedindhold
  • Karen Wistoft
    Karen Wistoft

Du er her

Smag i madkundskab

Artikel Ud over John Prescotts gæsteforelæsning var der flere oplæg fra deltagerne i Smag for Livet ved indvielsen. Her er det lektor Karen Wistoft, der taler om, hvilken rolle smag spiller i faget Madkundskab

Omtalt i artiklen

Professor (mso), Ph.d.

Professor (mso), Ph.d., Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet.

Karen Wistoft er medlem af Smag for Livets centerledelse og ansvarlig for fokusområdet Læring.

Karen Wistoft er professor på området for læring, madkundskab, smag og trivsel i skolen, ved Danmarks institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet.

Hun forsker i læring, madkundskab, smag og trivsel i grundskolen med særligt fokus på eksperimentel undervisning, oplevelser og handling – også i udeskoler og skolehaver. Hendes forsknings- og formidlingsprojekter har sigte på at skabe en ny smagspædagogik og -didaktik.