Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smag for Livet søger studentermedhjælper til læremiddeludvikling

Nyhed Vil du hjælpe Smag for Livets læringskonsulenter med at udvikle undervisningsmaterialer til lærings-app’en Fag med Smag inden for grundskole og erhvervsskole?

Til at hjælpe Smag for Livets læringskonsulenter søger vi en studentermedhjælper til ca. 10-15 timer/uge. Tjenestestedet er DPU i Emdrup.

Stillingen kan ansøges igennem denne portal, og der er ansøgningsfrist d. 5. november. Nedenfor kan du læse det fulde opslag.

Studentermedhjælper til læremiddeludvikling ved Smag for Livet på DPU i Emdrup

Smag for Livet er et forsknings- og formidlingscenter med forskere, formidlere, kokke og undervisere fra en lang række danske institutioner. Sammen besidder centret en stærk tværfaglig viden inden for smag, formidling, børn og unge, læring, gastrofysik og madlavning. Se mere på www.smagforlivet.dk.

Centret har særligt fokus på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser og grundskole (udskoling), hvortil udvikles og implementeres undervisning, formidling og events. Alt sammen med fokus på smag som både indhold og metode til læring. Alle undervisningsaktiviteter integreres i Smag for Livets gratis læringsapp - Fag med Smag.

Til at hjælpe Smag for Livets læringskonsulenter søger vi en studentermedhjælper til ca. 10-15 timer/uge.

Studentermedhjælperens opgaver kan være mangeartede og omfatter:

  • Hjælp til centrets læringskonsulenter og øvrige deltagere i udvikling og udformning af undervisningsmateriale og læringsaktiviteter til lærings-app’en Fag med Smag inden for grundskole og erhvervsskole
  • Upload og opdatering af app-indhold
  • Layout/udvikling af grafiske materialer (posters, undervisningsmaterialer, m.m.) og evt. redigering af videomateriale
  • Ad hoc-opgaver

Ansøgere skal kunne dokumentere erfaring med undervisning og didaktik samt udvikling af læremidler. Ansøgere med en læreruddannelse vil blive prioriteret.

Ansøgere skal desuden:

  • kunne skrive fejlfrit og letforståeligt dansk
  • kunne (eller have lyst til at lære at) redigere websider (drupal)
  • have grafisk flair og kunne (eller have lyst til at lære at) bruge InDesign til layout
  • gerne kunne redigere videoer og/eller medvirke til udvikling af videoer
  • evne at arbejde selvstændigt, men ikke være bleg for at spørge

Studentermedhjælperen får daglig arbejdsplads på DPU, Campus Emdrup, sammen med Smag for Livets læringskonsulenter og ansættes ind i Smag for Livet under UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Ansættelsestidspunkt er snarest muligt.

Har du spørgsmål, så kontakt Smag for Livets projektkoordinator, Mikael Schneider: 40101948, misc1 [at] ucl.dk, eller e-læringskonsulent, Thomas Brahe: 25461791, thob [at] edu.au.dk.

Ansøgningen skal indeholde cv, dokumentation for relevante eksaminer samt beskrivelse af kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 5. november 2019.

Omtalt i artiklen

E-læringskonsulent

Thomas er ansat som e-læringskonsulent ved Smag for Livet og har til opgave at udvikle læremidler, som kan bruges i undervisningen både i folkeskolen, i gymnasiet og på de uddannelsesinstitutioner, hvor undervisere uddannes. I udgangspunktet sigtes mod digitale læremidler, som kan anvendes på en række af de mest udbredte platforme, men også analoge materialer kan udvikles.

Således er Thomas Brahe manden bag Smag for Livets gratis app til lærere, Fag med Smag.

Thomas er uddannet folkeskolelærer og har en kandidatgrad i pædagogisk sociologi, samt kompetencer inden for webudvikling og brugerinterfaces.
Projektkoordinator

Mikael Schneider er Smag for Livets projektkoordinator og en del af centrets ledelse. Hans rolle er at koordinere, facilitere og formidle Smag for Livets projekter, tværfaglige arbejde og nye samarbejder med eksterne partnere.

Mikael Schneider er videnskabsjournalist, cand.scient. i humanbiologi og ph.d. i sundhedsvidenskab.